jueves, enero 04, 2007

SABOR & CALIDAD


Des del dijous 11 de gener, i fins al 29 de març, el grup CLAVALACALVA torna amb el seu espectacle "Sabor & Calidad". Aquest cop en el Teatre Riereta, tots els dijous a les 21,30 h.

"S & C" és un espectacle d'esquetxos, unit sota un denominador comú: la presentació del gran centre comercial Sabor & Calidad, en el que cada planta ens ofereix un disbarat diferent, una caixa de sorpreses que ens farà riure de valent.

El grup Clavalacalva, integrat per Ainhoa Arana, Marc Oliva i Iván Fernández, efectua amb aquest espectacle una divertida crítica al marketing ferotge, al consumisme, a les noves fórmules de venda (impagable l'scketch dels formularis), etc. I els tres actors ho fan des de l'absurd, en alguns casos, des de l'humor negre, en d'altres... però sempre des de la comèdia ben treballada i interpretada. Pels que us agradi l'humor, us la recomano. Fa temps que el grup la porta treballant i rodant, i per tant, arriba a La Riereta amb l'experiència que cal per fer passar una bona estona. Molta merda, nois!!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Tiene buena pinta esta obra, parece divertida. Si puedo iré a verla...

Gràcies, Carles. Un beso.

11:53 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

La tiene la tiene Ivan, yo que la he visto doy fe de ello... y pienso ir a verla otra vez a la riereta, si señor.
Estamos organizando un comando de repudiados para ir todos juntos, por separado no nos atrevemos no sea que la mirada instigadora del todo poderoso Dios griego nos fulmine hasta derretirnos...
Uy perdón, creo que me he ido del tema, pues eso...
Nos vemos en La Riereta??

4:37 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home