domingo, enero 21, 2007

Lectura, Presentació i Estrena

Aquests primers mesos de l’any venen carregats de novetats teatrals. Per començar, el proper dimecres 24 de gener, L’Obrador de la Sala Beckett oferirà finalment la lectura d’una obra col·lectiva en la que vaig col·laborar, i de la qual ja vam parlar en aquest mateix blogg: “Erbsensuppe”. Set autors, catorze mans, i al final... una obra. Estem contents de que hagi sortit, i ara es presenti en societat. Esperem que no sigui el primer i últim cop.

I el mes que ve, més coses. La primera, la presentació d’un llibre meu que es va editar al desembre, i que va ser guanyador de l’XI Premi de Teatre El Micalet, a València. Es tracta de “Sopar d’estiu”, amb pròleg de Carles Batlle, autor teatral i coordinador de L’Obrador. L’acte es farà al Pati Llimona probablement el proper 14 de febrer, a les 19,30 hores. De totes formes, és una data provisional, i ja us la confirmaré en aquest blogg mateix...



I els dies 16 i 17, el grup Adicteatre presenta “Quan els paisatges de Cartier-Bresson” a la Sala Tinta Roja (C/ Creu dels Molers, 17. Metro Poble Sec). Dirigeix el Genís, i hi apareixem com actors la Pilar, l’Òscar i un servidor. Us hi esperem!

El febrer encara depararà una altra sorpresa, però com que no us vull atabalar més del compte, ja us informaré de tot en el seu moment.

1 Comments:

Blogger abel said...

espero poder ver alguna de las propuestas de febrero, espero no ser tan aereo, atarme unpoco mas corto y poder venir...ups!pero si yo estoy en una propuesta de febrero...lalaal, aunque se que estas esperando un poco para hacer un post superchuli, no?
lalala

mucha mucha mierda, de la apestosa, humeante y de todas las gamas de colores posibles...Ale!

10:35 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home