jueves, enero 25, 2007

La sopa està servida


Ahir al vespre, a L'OBRADOR de la Sala Becket, ens van servir a un bon nombre de gent... una sopa de pèsols força interessant. Traduït en termes entenedors: es va fer la lectura d'"Erbsensuppe", una obra col·lectiva que va sortir del curs "Una escriptura dramàtica per al Segle XXI", impartit pel Carles Batlle. L'obra, de la que ja he parlat abastament en aquest blog, està escrita entre set persones (Mar Castell, Ferran Civit, Elisenda Guiu, Francisco Lorenzo, César Martínez, Jordi Prunés i un servidor) i proposa una sèrie d'encreuaments entre personatges... força curiosos.

La lectura dramatitzada va ser dirigida per Carles Mallol, i interpretada per Albert Alemany, Marta Corral, Marc García, Lluís Olivé, Cristina Peralta i Elisabet Vallès. Val a dir, que va ser una bona lectura i que va generar interès i curiositat entre el públic. Sabem que l'obra té algunes limitacions o alguns moments que caldria retocar, però crec que n'hem d'extreure, sobretot, una lectura positiva: no era fàcil escriure a 14 mans, i a més, crec que l'obra té moments potents... i personatges prou sòlids.

El millor elogi que ens van fer és que l'obra semblava escrita per un sol autor. Només això ja ens hauria de satisfer i fer pensar una mica. Hem intentat una cosa molt difícil... i no ha sortit pas malament. MOLTES FELICITATS ALS ALTRES SIS.

2 Comments:

Blogger PRU said...

'Un dels altres sis' aprofita l'avinentesa per felicitar-te també, per la part que et toca...

I és que el millor d'aquesta sopa és que cadascún va aportar un ingredient, però com bé comentes, als comensals els hi va agradar el sabor resultant, com si hagues estat obra d'un sol cuiner... Ara caldria rectificar de sal i pebre, i potser plantejar-se altres estris per servir-la, però al menys ja ha fumejat a taula...

A veure què farem amb la recepta, a la propera trobada ja ens ho plantejarem...

Una abraçada, fins aviat !

9:09 p. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Sàvies paraules, senyor cuiner. Ni en Ferran Adrià s'hauria expressat millor.

Bé, Jordi, m'alegra de veure't de tant en tant per aquesta Cambra. Ens veurem. Una abraçada.

9:39 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home