martes, febrero 27, 2007

La nit més llarga















Un any més, la nit ha tornat a ser llarga, desesperadament llarga... però glamourosa. Hem estat tancats a l’estudi 1 de Ràdio Ciutat, envoltats de xocolates i begudes gasoses, pizzes encarregades i molestos auriculars. La Montse i la Mayte, veritables ànimes de LA LINTERNA MÁGICA, han tornat a ser les millors amfritiones, i també les locutores més divertides i desimboltes del panorama radiofònic.

Vam aplaudir els oscars del LABERINTO DEL FAUNO; vam felicitar per telèfon a un dels components de l’estudi de maquillatge que ha guanyat el codiciat premi; vam riure amb Ellen Degeneres i vam poder gaudir d’una de les millors cerimònies dels últims anys... Això no m’ho invento jo, ja que avui ho corroboraven gairebé tots els especialistes del gènere.

La Penélope, una de les millors vestides, tot i que la millor de totes va ser Cate Blanchet. La van seguir Nicole Kidman, Raquel Weisz, Cameron Díaz i Kate Winslet. I els més guapos, sense cap mena de dubte, van ser Daniel Craig, Hugh Jackman i George Clooney.

El pitjor pentinat, Philip Seymour Hoffman. I els més rapats, Jack Nicholson, Eddie Murphy, Forrest Whitacker i Will Smith.


En quant als premis, em sap greu la derrota de BABEL (crec que és una de les millors pel·lícules de l’any), però m’alegro per Scorsese i el seu benintencionat INFILTRADOS. També rendeixo honor a THE QUEEN, i em congratulo dels premis a LITTLE MISS SUNSHINE, HAPPY FEET, MARIA ANTONIETA i LA VIDA DE LOS OTROS.

Una nit llarga, però força distreta. Per cert, a qui hauríeu donat vosaltres els Òscars?

4 Comments:

Blogger abel said...

NICOLE ha perdido el norte...y brilla como un gusiluz, puede que fuera una de las mejores vestidas, pero en su languido cuerpo que parecía levitar como un espectro por toda la alfombra...vi trozos de la gala, pero me quedé dormidoe ne varias ocasiones...me pareció un rollo y extrañamente este año no tenía ninguna especia de...de...cariño por ningun nominado, son un atajo de sosos todos!!!Ademas no me llegó la invitación!!!
¿por qué pusieron el fragmento de Volver en el que Pe hace playback?
NO ME GUSTA EL CINE, no me gusta Will Smith, odio a Leo DIcaprio y siempre me ha fascinado la cara de derrota de Kate y su amago de llorar...jiji, que carajo le está pasando a Jack Nicholson???Se está inflando, está calvo y parece que reciba un tratamiento de metadona de esos...no entiendo nada...si, tengo un día de esos de negación...y recuerdo a Nicole allá en el ochenta y poco siendo una bicivoladora con imagen saludable y me da pena...

11:43 a. m.  
Blogger abel said...

eso si...las gafas y las cejas de Scorsese, me parecen supersexys..cada uno tiene lo suyo...

12:38 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bé, Abel. Passaré per alt la frase "NO ME GUSTA EL CINE", perquè pel poc que et conec sé que no és del tot certa. Suposo que deuries tenir un d'aquells dies que tens de tant en tant... ("Abel en contra del mundo" i tot això...)

Respecte a les ulleres i les celles del Scorsese no hi tinc res a dir. Però posats a triar, em quedo amb la "fantasmal figura" de la sempre "enyorada i trista" Nicole... Deu ser per això que m'agrada tant (jo també tinc lo meu!!)

Bé, no rondinis tant ni et queixis tant!! T'ho dic sempre. És la única cosa que t'envelleix...

Un petonet per a tu, i per a tots els components de la Lliga Anti-Cine, Anti-Teatre i Anti-Presentacions de Llibres (jejeje). Fins aviat.

5:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Gràcies per totes les teves floretes cap a la meva persona. De debó, molt agraïda però amb persones com tú dóna gust poder fer una retransmissió en directe dels Oscar.
Esperem tornar a comptar amb tu l'any vinent si encara té piles aquesta LINTERNA MÁGICA que fa ja tants anys que dóna llum...
Què m'heu de dir d'en George... trobo que aquest any han estat més maques les dones que els homes, oi?

12:03 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home