domingo, mayo 13, 2007

Una obra. Dos carteles


Gracias a los dibujos de Iván -que tan fielmente reproducen a los actores de la obra- se han podido confeccionar dos carteles distintos de "Carniceros de Milwaukee", y hasta tres formatos diferentes de programas de mano. No quería dejar pasar la ocasión de publicar estos carteles, que llevaron su trabajo... y que nos ayudan, además, a hacer publicidad de la obra. ¡Y es que estamos en campaña!

5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Holaaaaa!!! Soy yo!!! Cómo me reí el viernes viendo a "Los Carniceros". Os la recomiendo a todos aquellos que aún no hayais ido.
Están todos geniales. Enhorabuena!!!. De ahora en adelante: todo éxitos, ya vereis.
Un beso y muchas gracias por hacerme pasar tan buen rato.

8:46 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Gracias guapa. Lo importante es que os riáis... En esta obra, sólo se trata de eso, y la verdad es que estamos contentos del resultado. Ayer se llenó el teatro, y daba gusto ver las reacciones.
Un beso bien fuerte.

10:03 a. m.  
Blogger PRU said...

Jo també vaig riure i somriure força el diumenge, tant que vaig acabar amb (més) mal de coll i tot, hahaha...

De debó que em va agradar força l'obra, a banda de la sorpresa que em va suposar aquest canvi d'estil teu, més popular i 'ditxaratxeru', hi han moments i frases impagables, i els números musicals són memorables i alliberadors... Que molt divertit tot plegat, vaja, i no t'ho dic per fer-te la pilota ni res, ja ho saps... Estic content per tu, el teatre estava plé i la gent s'ho va passar d'allò més bé...

No em vaig esperar gaire estona al final, suposava que estaves enfeinat i jo encarcarat... ara he llegit el teu correu, gràcies, per això...

Bé, doncs a veure com ens sorprendràs al proper treball... Que vagi molt bé, Carles... Una abraçada i fins aviat...

9:44 a. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Sí, Jordi. No és un treball habitual aquest dels "CARNICEROS"... No és gaire de la Beckett, per dir-ho d'alguna manera... Jajaja.

De totes maneres, el grup volia provar una cosa més popular, més humorística, i finalment ha sortit això. Ens ho hem passat bé fent-la, i jo sóc el primer sorprès de lo bé que està funcionant.

Està bé això de saber que podem arribar a tot tipus de públics. Jeje. A veure si per fi entrem per algun forat d'aquesta indústria tan hermètica que es diu... teatre català.

12:24 p. m.  
Blogger abel said...

qué? com va?
a mi pongame un par de costillas...o mejor medio pollo...mmm...o uno entero...lalala...
pues eso, supongo que recibiste mi mail y que ya figuro en una lista negra, una muy muy negra, no? es que no estoy Carles, ni estoy aqui, ni estoy por la labor...tengo la cabezxa llena de pajaros y estan intentando emigrar, pero nada, el cambio climático les tiene desconcertaditos.
MUCHA MIERDA!!!!

2:15 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home