martes, octubre 23, 2007

Comença... la XII Mostra de Teatre

El dia 30 d'octubre comença la XII Mostra de Teatre de Barcelona, un aparador important de tots els grups que es mouen a l'ombra de les sales barcelonines, fins i tot a l'ombra de les alternatives. És un aparador heterogeni, perquè en ell s'hi barregen les companyies noves de trinca, les que es fan i es desfan només per a la Mostra, i les que porten temps -com la nostra- batallant a l'ombra, o "en el lado oscuro", com dirien altres. També és cert que dins de les companyies participants hi veus actors de totes classes, des de professionals a aspirants a professionals, amateurs, joves, veterans, etc. Una barreja heterogenia però que reflecteix, segurament, la gran barreja real que s'oculta darrera del teatre més oficial, per dir-ho d'alguna manera.

I aquesta barreja és bona, i segurament aporta idees fresques, originals i molt més noves i lliures que les de la cartellera dels diaris. És per això que la Mostra esdevé important, fins i tot necessària. Només cal veure la llista dels espectacles d'enguany per comprovar que més de la meitat són obres de creació pròpia, que es barregen tot tipus de gèneres i estils, i que les idees semblen -sobre paper- interessants i originals.

Per tant, seguiu aquesta mostra tot el que pogueu. Hi ha sis sales implicades (Teatre del Raval, Guasch Teatre, Tantarantana, Teatreneu, Versus i Antic Teatre), 19 companyies participants, un premi del públic a més dels premis d'un jurat professional, etc.

La companyia Liquidación por Derribo ha tingut la sort de ser escollida a la Mostra d'enguany per representar "CARNICEROS DE MILWAUKEE", que es podrà veure els dies 10 i 11 de novembre al Teatre Guasch (C/Aragó, 140), a les 22h i les 19,30, respectivament.

Etiquetas:

2 Comments:

Blogger PRU said...

La foto és bru-tal !

Espero que us vagi d'alló més bé, de debó...

Petons per a tots i totes...

2:09 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Gràcies, PRU.
Mentre vagi com altres vegades, ens donarem per satisfets. El més important és que la gent s'ho passi bé, i rigui una bona estona.

9:51 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home