miércoles, junio 13, 2007

El retorn de BAT NOI


El grup de teatre musical "Els 4 arreplegats" torna a presentar-nos "BAT NOI", el musical que ja es va poder veure el passat mes d'octubre. Amb un repartiment força renovat, i amb alguns retocs, el grup vol tornar-nos a mostrar les desventures del pobre noi-ratpenat, que viu una truculenta i fantàstica història de misteris, assassinats i amors impossibles.

A mig camí entre el musical clàssic i les històries de Tim Burton, "BAT NOI" és un musical de culte que s'ha fet a molts països, i que aquí només s'ha pogut veure gràcies al grup d'Hospitalet. Per tant, teniu oportunitat d'anar a gaudir d'un bon espectacle en dues ocasions:
  • Divendres 15 de juny, al Teatre Joventut d'Hospitalet.

  • Dissabte 21 de juliol, al Teatre Llantiol de Barcelona.

Etiquetas:

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

A ver como nos va... por más obras que haga los nervios se apoderan de mi en cada una, tengo unnudo en el estómago que no me deja comer.

6:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ala, ala... No me seas exagerada. Está bien que tengas nervios (si no los tuvieras, malamente), pero vais a salir a comeros el escenario... Cantando, bailando... Quien pudiera!!

Os lo pasaréis pipa, seguro. Y nosotros viéndolo, también. Ah... y el sábado a celebrarlo. Y el domingo, otra vez. ¡¡Vaya fin de semana!!

6:24 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home