viernes, septiembre 21, 2007

Un any de blog

Avui fa exactament un any que vaig iniciar aquest blog que teniu davant dels ulls. No sabia quan duraria, si tindria cap interès, ni fins on m'arribaria la paciència d'anar-lo actualitzant. Els mals auguris deien que als tres mesos un alt percentatge dels blogs creats acaben morint... o essent abandonats. Però vaig superar els tres mesos, el mig any... i ara estem a punt de creuar la frontera de l'any sencer.

Hi ha hagut comentaris de teatre, consells, recomanacions, crítiques... i alguna que altra reflexió personal. També hi ha hagut els vostres comentaris, les rèpliques, les contrarèpliques... i situacions divertides que han ajudat a mantenir la Cambra de Jocs viva i en forma. Gràcies a tots i fins ben aviat.

3 Comments:

Blogger xesca said...

Cumpleaños feliz... cumpleaños feliz!!! Me alegro de haber formado parte de este peque que cumple un añito.
Gracias a ti por compartir tus pensamientos, tus inquietudes, tus criticas de cine... y esa pluma maravillosa que en más de una ocasión casi me ha hecho saltar las lágrimas.
Per molts anys cariño!!

12:31 a. m.  
Blogger Oriol Lladó said...

Ha estat molt bé, Carles, però segur que encarar n'hi haurà més. Està bé això de poder-te seguir així, telemàticament.

5:33 p. m.  
Blogger PRU said...

Moltes felicitats, Carles ! Un any ja... Com passa el temps, bloggerísticament parlant... Doncs res, d'aquí onze mesos i escaig, un altre, hehehe...

Seguirem llegint-te amb molt de gust... Que vagi bé !

12:17 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home