miércoles, noviembre 14, 2007

Un pas més

Les passes de LIQUIDACIÓN POR DERRIBO són curtes, lentes potser, però de moment van endavant. Portem més de dos anys i mig, que pot semblar poc, però que per a un grup de teatre de les nostres característiques és realment molt. Moltíssim, diria jo. No tornaré a repetir aquí els inicis del grup, les obres realitzades -tampoc són tantes; només dues-, ni tampoc els concursos, els premis o les anècdotes... ja que ho he fet en altres posts, i no em vull fer pesat.

La meva intenció, ara que acabem de presentar "CARNICEROS..." a la MOSTRA, era fer una mica de memòria dels nostres objectius inicials, de les nostres intencions. Una d'elles era anar avançant, a poc a poc -potser perquè no hi veiem altra manera-, però sense haver de tornar mai cap enrera. Quasi tots veníem d'un grup estancat, o bé ens havíem empantanat en altres formacions o intents de formació. Per tant, teníem clar que cada any calia fer algun pas més, i crec que ho hem aconseguit.

La MOSTRA, un dels altres objectius inicials, ha estat un d'aquests passos. No sé quina repercussió tindrà, perquè cal ser realistes i veure que el panorama és poc alentador... per a tothom. Però a nosaltres ja ens serveix per anar-nos allunyant d'aquella sensació d'estar sempre al mateix forat, d'estar sempre donant voltes sobre les mateixes coses.

Per a bo o per a dolent, "CARNICEROS..." ha estat un pas substancial per donar-nos a conèixer una mica més i per guanyar un públic que no teníem. "EL ÚLTIMO INVITADO" ens va ajudar a fircar-nos en el projecte i crec que també va servir per donar-nos una mica més d'0fici a tots plegats. Ara cal seguir anant endavant. De moment, els "CARNICEROS..." encara cuejen, i crec que ho faran per molt de temps. El dia 24 actuem a Zamora, dins del Certamen Nacional de Teatre que es celebra a la ciutat, i crec que els "volos" no acabaran aquí... Bé, ho anirem informant oportunament.

Per cert, gràcies a tots els que vau venir a fer-nos costat al Guasch. I també gràcies a tots els actors (els internacionals i els nacionals), a la Pilar per la seva inestimable ajuda i també al Sergio, que sempre ens treu de més d'un ensurt... encara que ningú no ho sàpiga.

Etiquetas:

2 Comments:

Blogger xesca said...

Ei, ese cartel en letras grandes, en un teatro grande! Que experiencia más bonita, a mi por lo menos se me llena la boca cuando explico que hemos estado en La Mostra, si señor es un pequeño paso para el hombre, pero un gran paso para "Liquidación por derribo". Seguiremos pasito a pasito, hasta llegar al final... o hasta donde podamos.
Mil besosssssssssss

11:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Con un pasito más (y muchos kilómetros de por medio) hemos llegado a Zamora. Esperemos que no acabe ahí la cosa. Sé que no voy a ser BUBU sólo una vez... No sé cuántas más, pero creo que más de las que nos imaginamos.

1:45 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home