martes, abril 01, 2008

Va arribar diumenge a mig matí...

Va arribar diumenge a mig matí. La mirada plena de dubtes, els moviments lents i la precaució a flor de pell. Ara ja és aquí. Ve per quedar-se, però tots hem de fer un esforç, ja que el passat no ha estat fàcil i tots tres ho sabem. Fa un mes i mig, ella vagava perduda per les platges del Vendrell, bebent aigua de mar en un acte de desesperació i suportant el dolor que li provocava un os clavat al paladar. Després d'això: la intervenció de SOS Galgos, l'acollida temporal a casa del Pere, de l'Isabel... i ara, finalment, la nostra adopció. Es diu MAR, en record al lloc on va ser trobada, i esperem que l'accepteu i la tracteu com realment es mereix, i no com ha estat tractada en el passat. S'està recuperant, i ara per ara, dorm molt... però ja ha començat a bellugar la cua de contenta. Tota una alegria.

(Per qui estigui interessat en la tasca de SOS GALGOS, aquí teniu l'adreça d'aquesta associació destinada a recuperar a gossos que han estat salvatgement tractats. Bé, crec que tots coneixeu ja les històries dels caçadors que pengen gossos i les canòdroms que fins fa poc existien prop de casa nostra. Si no ho sabeu, aquí trobareu informació: http://www.sosgalgos.com/)

Etiquetas:

2 Comments:

Blogger Charo Bolivar said...

¡Ay! pero que guapa, pero teneis que cambiarle el nombre, ya le buscaré yo uno en cuanto la vea. Pobreta, seguro que esta feliz como una perdiz, ay, no como una galga.
Besitos

6:45 p. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Cada dia sembla més feliç, més contenta i més còmoda entre nosaltres... Respecte al nom, jo crec que MAR (per tot el que significa en la seva vida recent) està força bé. Ja sé que a tu, Charo, t'encanta canviar els noms de gossos i gats... però el teu germà no es queda curt. Ara va dient que la gossa es diu MAR...LENNE, per tot el que ell fa a l'obra dels CARNICEROS. REcordes?

12:19 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home