viernes, marzo 14, 2008

CARNICEROS - Temporada al Guasch Teatre


Reobrir un teatre -com és el cas del Guasch- amb una companyia que es diu Liquidación por Derribo és, sense cap mena de dubte, agoserat, valent i encomiable. Si a sobre, aquesta companyia és la que jo dirigeixo... encara em sembla millor.

I és que des del 20 de març, i fins el 13 d'abril, estarem de dijous a diumenge al Guasch Teatre (C/ Aragó, 140) representant "CARNICEROS DE MILWAUKEE", l'obra que tantes alegries ens està donant. També ens ha donat sobresalts, ensurts i algun que altre disgust... però no cal oblidar que ens està obrint, de mica en mica, portes que per nosaltres encara no estaven obertes. Primer va ser la Mostra de Teatre de Barcelona, una cita important, i ara és aquesta mini-temporada a un teatre cèntric de la ciutat.

Els CARNICEROS tornen amb força, renovats parcialment en el seu elenc (ara jo assumeixo un dels personatges principals) i amb ganes d'atreure un públic que sabem que existeix. Ara només cal esperar que vingui.

Etiquetas:

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Felicidades! Parece que las cosas empiezan a ir sobre ruedas. Me alegro mucho de todas estas alegrías que siento como mías. Un beso y a reventar taquillas!

PD: Recuerdos al Guaski.

11:01 a. m.  
Blogger PRU said...

Com t'havia respost a un comentari teu al meu lloc, aquests dies de cara a Setmana Santa tenia (per fi!) temps perquè poguessim quedar d'una vegada, però ja veig que ara tens tú per endavant uns quants dies enfeinat !

Doncs res, hauré de tornar a veure l'obra, aviam com canvia amb la teva actuació, hehehe... Espero que després d'alguna funció tinguem temps per petar la xerrada, ja diràs...

Els meus millors desitjos per Carniceros... Fins aviat !

9:59 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Carles!

M'alegro que torni Carniceros. A veure si aquesta vegada puc venir a veure-us.

Vols que et porti un exemplar del CD (ja s'ha editat) si vinc al teatre?

Cuida't molt i molt.

Gemma.

P.D: Per cert, que sàpigues que Sweeny Todd no em va decebre.

11:55 a. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Os aconsello a tots que si veniu agafeu les entrades per Atrapalo o algun d'aquests serveis internàutics d'entrades... És un consell pels amics! Així us estalvieu una mica de diners i podeu venir a més coses...

Una abraçada a tots. Espero trobar-vos a la sortida de la funció. (A ti, Iván, ya sé que te pilla lejos...)

11:09 a. m.  
Blogger laura said...

sabeu que ja teniu més de 1000 entrades al google??? i que Carniceros la recomana fins i tot el timeout de Barcelona en la versió anglesa i la web agenda de l'Ajuntament???
estic encantada que per fi arribi una merescudiiiiiiiiiiisima oportunitat de veure en escena l'esforç de molts anys. si us plau, senyors productors, vinguin a passar una bona estona i facin cas al públic, que no deixa de riure ni un moment amb un text divertit i original.

4:33 p. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Que fort, que fort, Laura!!!
He entrat a Google i m'ha fet fins i tot una mica de por. Jajajaja.

El monstre se'ns escapa de les mans!!

6:15 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home