sábado, mayo 03, 2008

Una jornada particular

Sé que des de fora no es deu entendre; comprenc que hi hagi qui ho considera estrany, estrambótic; admeto fins i tot que desperti desconfiança, del tipus "quina gent més rara" i tot això... Però jo ho trobo normal, fins i tot de bon gust. Oi que es celebren els aniversaris de noces, els aniversaris de determinades efemèrides? Doncs... per què no celebrar l'aniversari d'una amistat?

Quan en Martí i jo vam fer 25 anys d'amistat ho vam celebrar de forma discreta... Però arribats als 30 ja va ser més notori, i no tothom ens va mirar com a persones normals. Després va venir la pujada a la Universitat amb la Laura i la Montse, vint anys després de la primera vegada. I ara en Jose ha volgut celebrar que fa vint anys que ens va conèixer, en aquella mítica sortida de pont a l'Espluga de Francolí. No hi podíem pas faltar: els supervivents d'aquesta llarga amistat estàvem allà, presents i contents de retrobar-nos. Costa d'entendre? Jo crec que no tant. Hi ha poques coses que durin tants anys, i el cert és que ni la distància entre uns i altres, ni les diverses circumstàncies de les nostres vides han pogut amb nosaltres.

La Carme, la Mar, en Martí, en Juan Antonio, en Jose i jo mateix hem rememorat fa poc aquells dies. I encara que els cabells d'alguns no hi siguin tots i un parell ja siguin caps de família, la complicitat -potser modificada, potser engruixida o potser més madura- continua present entre nosaltres, fins al punt que seguim essent "aquella gent tan rara". Ara que hi penso... crec que sempre ho vam ser una mica de rars. I ara que hi caïc... mai ens en vam avergonyir. Ara menys.

Etiquetas:

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Quines cares!! No podem ni volem amagar que estem molt bé junts, què és molt maco tenir uns amics "des de sempre", què tots formem part de la vida dels altres, que hem compartit i estem compartint tants i tants moments ... m'agrada molt seguir complint i compartint anys amb vosaltres... muaaaaaacccccc!

9:26 p. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Gràcies guapa. Només es pot entendre des de dins, oi? Des de fora deu ser molt "marciano",però què hi farem!!
Una abraçada, guapíssima (cada any estàs més guapa, no sé si t'ho he dit mai?!)

11:57 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home