lunes, julio 28, 2008

Qui estigui lliure de PECAT...

Dissabte vaig assistir a l'estrena "mundial" (potser fins i tot, única) d'una obra meva. Se'm feia estrany, perquè l'havia escrit per encàrreg ja fa cosa de cinc mesos i ho havia deixat tot en mans del Lluís Parera, un actor-director-amic que conec des de fa... Uf, ja fa tant? Com passa el temps!

En Lluís dirigeix el Grup de Teatre Jove de Cabrils i l'any passat ja em va demanar una col·laboració amb alguna cosa de text. Aquest cop, però, em demanava una obra sencera... i és clar, no tenia cap que anés bé a un grup de 10 actors/actrius d'edats compreses entre els 18 i els 29 anys. Finalment, la idea de fer una obra per episodis em va anar engrescant. I quan vaig saber que la dedicaria als set pecats capitals (va bé triar una llista tancada, perquè almenys ja saps les escenes que et toca escriure) vaig pensar també que aquests pecats havien de ser força coneguts per mi. I finalment, vaig pensar que tots els pecats serien... teatrals.

"PECATS" va estar enllestida cap a meitats de febrer, i amb un temps rècord (només assajen un cop per setmana) en Lluís ha muntat una obra dinàmica, divertida, amb un marcat to hiperrealista i amb tres o quatre coreogràfies que quasi la converteixen en un musical d'allò més lúbric. Va muntar una entrada orgiàstica que -tenint en compte que en el públic hi havia pares, mares i tietes- ens podia haver fet guanyar, tant al Lluís com a mi, el títol de "persones non grates" del poble de Cabrils... Finalment, res d'això. Els actors van estar molt i molt bé, el públic va entendre i acceptar la nostra proposta, i crec que fins i tot l'alcalde vol moure el muntatge per pobles veïns. Vaja, que encara podré tornar a Cabrils.

Per últim, gràcies Lluís per pensar en mi, per confiar en els meus textos "un xic" passat de voltes i "un molt" carregats de mala llet. Gràcies per anar apareixent cíclicament i per anar mantenint oberta l'esperança -crec que compartida- de que algun dia treballarem junts. Bé, en realitat ja ho estem fent, oi?

Etiquetas:

7 Comments:

Blogger PRU said...

Catxis, una obra inèdita teva, a veure quan surt en dvd i la puc veure, hahaha...

Abraçada !

9:14 a. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Tranqui, PRU. Aviat sortirà el "cofre" amb totes les produccions: quatre DVD's, amb més de 12 hores de gravacions, entrevistes, reportatges i escenes descartades, a més de la versió del director (és a dir jo), que no té res a veure amb l'anterior (que també era meva).

(Si ho compres abans del 15 d'agost, et regalen una foto meva de quan faig fer la primera comunió)

12:47 p. m.  
Blogger xesca said...

Ui, yo quiero ese pak. me puedo apuntar a la lista de ventas? Mas que nada por lo de la foto de la primera comunión que no debe de tener precio, jeje.
No en serio, me hubiera gustado mucho verla, tengo curiosidad desde que me explicaste el proyecto, me pasas el texto porfi???? Me falta en la cole "armengoliana"
Besitoss

10:17 p. m.  
Blogger CARLES ARMENGOL said...

Ya te lo pasaré (el texto), Pilar. Ah, y la foto te la enseño cuando quieras. No problem.

Respecto a la obra, creo que la volverán a hacer a partir de septiembre. Ya os avisaría. Vale la pena ver el trabajo que han hecho todos.

11:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bona nit! Per fi connectada al teu blog. Fa dies què volem fer-vos un truc però res de res, anem una mica "liadets" a casa... Suposo què ja saps què a partir del Setembre, si fan de nou aquesta obra, tindràs dos espectadors més ("of course!") amb el corresponent repertori d'imatges capturades pel meu artista particular. Una abraçada i fins ben aviat!

11:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hey hey hey sc la marina una de les actrius de pecats!! (l'alumna k pegava al profe fill de p**a al capítol de la luxúria)) vem interpretar l'obra amb molt d'amor! va star genial merci !!!

2:19 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and net and this is really frustrating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web site, I'll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it. If any ones needs some expert web design or seo search engine optimization help check out my los angeles web design seo company website http://gotwebsiteandflyers.com/index-4.html los angeles seo company Los angeles web designers they are able to put your web design take over on the internet. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be exactly I'm looking for. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it. If you get a chance check out my friends website http://rojosscrapbatteries.com he is a qi gong expert that moved here from hawaii and I made him a website so he can make some cash with buying used automotive batteries

7:09 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home